085 – 488 1100

Wat is een logistiek planner?

Planners zijn binnen logistieke organisaties één van de belangrijkste medewerkers. Bekijk op deze pagina alle informatie rondom de dagelijkse werkzaamheden en hoe u een logistiek planner kunt inhuren via Inhuren.com.

Wat is een logistiek planner?

Een logistiek planner is een planner binnen een organisatie die veel met logistiek te maken heeft. De werknemer is verantwoordelijk voor de juiste en meest efficiënte inzet van personeel, bestellingen, (vracht)wagens en transport. De planner heeft een grote invloed op de operationele prestaties van bedrijven. Hij of zij is degene die alle beslissingen neemt. De planner is een bepalend deel hoe effectief een bedrijf opereert.

De werkzaamheden en taken

  • Voorraadbeheer;
  • Inhuren van vrachtwagens en auto’s;
  • Vooruit plannen voor drukke periodes;
  • Inhuren van logistieke flexmedewerkers;
  • Verwerken en inplannen van bestellingen;
  • Contact onderhouden met leveranciers van flexibel personeel.

Wat is het salaris?

Het salaris van een planner is niet slecht. Het salaris van een planner varieert van de €2200 voor een beginnende planner tot wel €3500 voor een ervaren planner. Salarissen hangen af van de ervaring, maar ook van het soort logistieke bedrijf. Wilt u meer weten over het salaris of tarieven van een planner? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen via 085 488 11 00. Of vraag direct een offerte aan.

Hoe kunt u een planner vinden?

Bent u op zoek naar een planner in de logistiek? Via Inhuren.com kunt u een aanvraag doen en vrijblijvend geschikte planners voorgesteld krijgen van onze recruiters. Wij hebben een groot bereik onder ervaren planners door heel Nederland. Vraag meer informatie aan voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields