Logistiek projectmanager

Op zoek naar een logistiek projectmanager? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Wat is een logistiek projectmanager?

Een logistiek projectmanager is verantwoordelijk voor het optimaal afstemmen van alle logistieke processen binnen een bedrijf. De logistiek projectmanager zorgt voor het voorbereiden, opzetten en begeleiden van diverse projecten. Hij of zij heeft als doel om grootschalige en kostbare projecten zo efficiënt en correct mogelijk uit te voeren. Doorgaans werkt de logistiek projectmanager met grote en complexe projecten. Hij of zij kan zowel interne als externe projecten opzetten.

De taken en verantwoordelijkheden van een logistiek projectmanager

  • Inkoop van goederen
  • Bewaken van het budget
  • Supplychain management
  • Signaleren van knelpunten
  • Opstellen van projectplannen
  • Plannen van logistiek personeel
  • Ontwikkelen van een projectstrategie

Welke bedrijven huren een logistiek projectmanager in?

Een logistiek projectmanager zal doorgaans aan de slag gaan bij grote logistieke- of transportbedrijven. Ook bij bedrijven die veelal met techniek en ict werken, kan een logistiek projectmanager worden ingehuurd.

Wat is het salaris van een logistiek projectmanager?

Het salaris van een logistiek projectmanager is onder andere afhankelijk van de ervaring van de medewerker en het soort bedrijf waar hij of zij werkzaam is. Een startende medewerker verdient vaak rond de €3500,- per maand terwijl het salaris van een ervaren medewerker kan oplopen tot boven de €6000,- per maand.

Hoe kunt u een logistiek projectmanager vinden?

Bent u op zoek naar een ervaren logistiek projectmanager? De specialisten van Inhuren.com helpen u graag aan de juiste medewerkers. Neem contact op voor een vrijblijvende aanvraag zodat we uw personeelsbehoefte en verdere wensen goed in kaart kunnen brengen. Wij doen vervolgens ons uiterste best om u al binnen enkele werkdagen voor te stellen aan een aantal geschikte medewerkers. Voor meer informatie over onze werkwijze en mogelijkheden kunt u contact opnemen via het aanvraagformulier.