085 – 488 1100

Wat is een luchtkanalen monteur?

Bent u op zoek naar meer informatie over luchtkanalen monteurs? Lees hier meer over onder andere de werkzaamheden en salarissen van luchtkanalen monteurs en hoe u luchtkanalen monteurs kan inhuren.

Wat zijn ‘luchtkanalen monteurs’?

Luchtkanalen monteurs zijn werkzaam in de utiliteitsbouw. De werknemer zorgt voor het installeren van luchtkanalen en bijbehorende componenten ten behoeve van luchtbehandelings- en ventilatiesystemen door middel van een technische tekening. Deze medewerker werkt voornamelijk op locatie, werkt servicegericht en is zelfstandig. Een luchtkanalen monteur inhuren? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 00.

De taken en verantwoordelijkheden 

  • Installeren van luchtkanalen en bijbehorende componenten
  • Op maat maken van buizen (aluminium of RVS)
  • Afbramen van buizen & onderdelen
  • Plaatsen van koppelstukken
  • (af)monteren van buizen, ventilatiesystemen, etc.
  • Isoleren van de luchtkanalen
  • De werkzaamheden worden vaak gedaan met elektrisch handgereedschap, zoals een slijptol, accutol en klopboor
  • Werken en aflezen vanaf een technische tekening

Welke bedrijven huren de monteurs in?

De werknemer is werkzaam in de utiliteitsbouw zoals magazijnen, kantoorgebouwen, bedrijfshallen, ziekenhuizen en schepen door heel Nederland.

Wat is het salaris?

Het precieze salaris is onder andere afhankelijk van de ervaring en het opleidingsniveau. MBO werk- en denkniveau is gevraagd en een VCA certificaat is verplicht. Een beginnende monteur verdient tussen de €1.900 en €2.100 bruto per maand. Dit kan oplopen naar ongeveer €2.400 wanneer de medewerker meer ervaring op doet, tot € 3.200 voor een zeer ervaren luchtkanalen monteur.

Hoe kunt u een luchtkanalen monteur vinden?

Wij helpen u graag aan een gekwalificeerde luchtkanalen monteur. Doe een vrijblijvende aanvraag of neem direct telefonisch contact op met één van de medewerkers van Inhuren.com. Samen met een specialist worden uw personeelsbehoeften en verwachtingen besproken. Vervolgens wordt er na uw goedkeuring direct op zoek gegaan naar geschikte kandidaten. De profielen van deze kandidaten krijgt u al binnen enkele werkdagen toegestuurd. U kunt zelf kiezen met welke kandidaten u een gesprek inplant en wie u uiteindelijk inhuurt. Neem direct contact met ons op via 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields