085 – 488 1100

Wat is een marketplace specialist?

Op zoek naar informatie over een marketplace specialist? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de marketplace specialist en de mogelijkheden van Inhuren.com.

Wat is een ”marketplace specialist”?

Een marketplace specialist is verantwoordelijk voor de aanwezigheid van producten op verschillende markplaatsen. Hierbij gaat het om het organiseren van de juiste prijs, productomschrijving en content op de verschillende platformen. Meer weten? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12. 

De taken en verantwoordelijkheden van een marketplace specialist

  • Het beheren van verschillende markplaatsen ( bijvoorbeeld: bol.com Amazone, Beslist.nl)
  • Is verantwoordelijk voor het productaanbod op de markplaatsen
  • Het analyseren van resultaten, klantenwensen en budgetten
  • Het bedenken van nieuwe mogelijkheden voor de markplaatsen
  • Overleggen met collega’s over de marketing ( content, productaanbod productbeschrijving)

Bij welke bedrijven werken deze medewerkers?

Een marketplace specialist is werkzaam bij bedrijf die werkmet verschillende markplaatsen. Zij bieden hun producten of diensten onder andere op deze platforms aan. De bedrijven waar de werknemers werkzaam kunnen zijn verkopen dan ook meestal producten of diensten. De werknemers werkt in de meeste gevallen binnen het e-commerce team van het bedrijf. 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Het exacte salaris is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau en ervaring van de werknemer. Het salaris kan variëren van 3.000 tot €4.000 per maand. 

Hoe kunt u een marketplace specialist inhuren? 

Opzoek naar een ervaren marketplace specialist? De specialisten van Inhuren.com helpen u daar graag mee. Wanneer u een offerte via onze website heeft aangevraagd of telefonisch contact met ons opneemt kan het proces van start gaan. Tijdens het gesprek met een van onze werknemers kunt u uw personeelsbehoefte en de kwaliteiten die de ideale kandidaat moet hebben aangeven. Hierna gaan onze recruiters voor u opzoek. Binnen een aantal dagen krijgt u een overzicht opgestuurd met geschikte kandidaten. bepaalt zelf wie u voor een gesprek uitnodigt en wie u uiteindelijk inhuurt.  

Een andere manier om aan de geschikte kandidaat te komen is om een vacature te plaatsen op een externe vacaturebank of uw netwerk om hulp te vragen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085-4881100 

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields