085 – 488 1100

Wat is een medewerker logistieke documentatie?

Op zoek naar informatie over een medewerker logistieke documentatie? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de medewerker logistieke documentatie en de mogelijkheden van Inhuren.com.

Wat is een medewerker logistieke documentatie?

Een medewerker logistieke documentatie is binnen een bedrijf verantwoordelijk voor het beheren en bijhouden van belangrijke documenten en dossiers. Het is van belang dat de documenten op een juiste manier worden verwerkt en steeds up-to-date worden gehouden. Op deze manier zorgt de hij of zij ervoor dat de meest actuele informatie binnen een bedrijf aanwezig is en gebruikt kan worden. De documentatie waar deze medewerker mee te maken heeft zijn onder andere personeelsdocumenten, voorschriften, exportdocumenten en handleidingen.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Opstellen van rapporten
  • Up-to-date houden van documenten
  • Diverse administratieve handelingen
  • Beheren en controleren van documentatie
  • Opstellen en legaliseren van documentatie

Welke bedrijven huren deze medewerkers in?

In principe kunnen alle grote bedrijven die te maken hebben met veel documentatie deze medewerker inhuren. Doorgaans worden zij ingehuurd door logistieke- en transportbedrijven zoals rederijen en distributiecentra.

Wat is het salaris?

Het salaris  hangt af van het bedrijf waar hij of zij in dienst is en de ervaring van de medewerker. Een startende medewerker zal een salaris hebben van rond de €1.700,- per maand terwijl het salaris van een ervaren medewerker kan oplopen tot €3.000,- per maand.

Een medewerker inhuren?

Zoekt u een medewerker logistieke documentatie? U kunt dan via Inhuren.com een aanvraag doen bij één van de ervaren specialisten. Samen met u wordt de personeelsbehoefte besproken en vervolgens krijgt u een aantal geschikte kandidaten voorgesteld. U kunt al binnen enkele werkdagen voorzien zijn van een hardwerkende medewerker. Neem contact met ons via: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields