085 – 488 1100

Wat is een medewerker retouren?

Wat is een ”medewerker retouren”?

Een medewerker retouren is (mede) verantwoordelijk voor het retourproces. De medewerker is betrokken bij zowel de ontvangst van de retour producten tot het contact met de leveranciers. Meer weten? Neem direct contact met ons op via: 085-4881100.

De taken en verantwoordelijkheden 

  • Het beoordelen van retour producten
  • Het administratief verwerken van retour producten
  • Het beschrijven, fotograferen, en verwerken van schade producten
  • Het maken van afspraken met leveranciers
  • Het beantwoorden van leveranciers vragen over de retour producten

Bij welke bedrijven werken deze medewerkers? 

De medewerker kan bij elk bedrijf werkzaam zijn waar producten retour kunnen worden gestuurd. Meestal werkt de medewerker bij een middel of groot bedrijf. Hij of zij werkt samen met andere medewerkers die bij het retourproces zijn betrokken.  

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?  

Het exacte salaris is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau, de organisatie en de ervaring van de werknemer. Het gemiddelde salaris is ongeveer €1.757. 

Waar kunt u een medewerker retouren vinden? 

Opzoek naar een talentvolle medewerker? Inhuren.com helpt u daar graag bij. Wanneer u een offerte via de website hebt aangevraagd, kan het proces van start gaan. Een van onze medewerkers neemt contact met u op om uw wensen en eisen betreft de ideale kandidaat te bespreken. Hierna gaan onze recruiters opzoek naar de geschikte kandidaat. Na een aantal dagen krijgt u een lijst opgestuurd met kandidaten en hun cv’s. U bepaalt vervolgens zelf wie u uitnodigt voor een sollicitatiegesprek en uiteindelijk inhuurt. Een andere manier om een kandidaat te werven is door een vacature te plaatsen op een externe vacaturebank. Ook kunt u uw eigen netwerk om hulp vragen. Benieuwd wat Inhuren.com voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via: 085-4881100. 

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields