085 – 488 1100

Wat is een medewerker voorraadbeheer?

Op zoek naar informatie over een medewerker voorraadbeheer? Bekijk hieronder de taken, het salaris van een medewerker voorraadbeheer en de mogelijkheden van Inhuren.com.

Wat is een ”medewerker voorraadbeheer”?

Een medewerker voorraadbeheer moet ervoor zorgen dat inkoop en verkoop optimaal worden afgestemd op elkaar. In een bedrijf is de medewerker  verantwoordelijk voor de bewaking van de desbetreffende voorraadartikelen.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Signaleren van problemen
  • Maken en controleren van etiketten
  • Dagelijkse bewaking voorraadartikelen
  • Beheren van afspraken met leveranciers
  • Plaatsen inkooporders bij de leveranciers
  • Controleren of producten op tijd geleverd worden
  • Werkzaamheden rapporteren aan de leidinggevende
  • Controleren of de juiste producten binnen zijn gekomen

Welke bedrijven huren een medewerker voorraadbeheer in?

Een medewerker voorraadbeheer wordt meestal ingehuurd door bedrijven die werkzaam zijn in de volgende branches: transport, handel, industrie, detailhandel en techniek. Echter kan de medewerker door elk bedrijf ingehuurd worden die te maken heeft met de inkoop en verkoop van goederen.

Wat is het salaris?

Een medewerker verdient per maand tussen de €1.600 en €2.700 bruto. Het salaris hangt af van het aantal jaar ervaring, afgeronde opleidingen, leeftijd en de precieze taken.

Hoe kunt u een medewerker voorraadbeheer vinden?

Via Inhuren.com kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze specialist zal samen met u uw wensen doorlopen. Allereerst wordt er een uitgebreide screening gedaan om u vervolgens voor te stellen aan geschikte kandidaten die voldoen aan de door u gestelde eisen. Daarna kunt u uit deze kandidaten een keuze maken wie u wilt inhuren. Dit proces is geheel vrijblijvend en gratis. Voor het inhuren van een medewerker hanteren wij een vast tarief per uur dat afhankelijk is van het bruto uurloon van de inhuurkracht. U moet ongeveer rekening houden met een tarief tussen de €22,00 en €30,00 per uur. Tijdens het contact met de specialist kunt u direct navraag doen hoeveel het exact kost om een medewerker voorraadbeheer in te huren. Neem direct contact met ons op via: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields