085 – 488 1100

Wat is een metaalbewerker?

Bekijk op deze pagina alle informatie over de taken, verantwoordelijkheden en het beroep als metaalbewerker. 

Wat is een ”metaalbewerker”? 

Een metaalbewerker maakt en bewerkt materiaal tot onderdelen voor een constructie. Dit gebeurt zowel handmatig als met een machine. De onderdelen die de metaalbewerker maakt kunnen voor bruggen tot gebouwen worden gebruikt. Het werk is fysiek zwaar en kan gevaarlijk zijn. Het is daarom van belang dat de werknemer in een goede fysieke conditie is en de veiligheid van zichzelf en zijn of haar collega’s weet te waarborgen. Meer weten? Neem direct contact met ons op via 085-4881100.

De taken en verantwoordelijkheden van een metaalbewerker

  • Het handmatig bewerken van metaal, ijzer en andere metalen (lassen, boren, buigen, zagen, slijpen, gieten ect)   
  • Het aansturen van metaal bewerkingsmachines  
  • Het onderhouden van metaal bewerkingsmachines 
  • Het repareren en bevestigen van producten 
  • Het dragen van veiligheidskleding 

Bij welke bedrijven werken deze medewerkers?  

Een metaalbewerker kan werkzaam zijn in verschillende bedrijven. Zo kan de werknemer werkzaam zijn in de logistiek, industrie, auto-industrie, de kunstwereld en nog meer. Het ligt meestal aan het type bedrijf welke werkzaamheden de medewerker binnen de metaalbewerkingsprocessen uitvoert.  

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Het exacte salaris is afhankelijk van het opleidingsniveau en ervaring van de werknemer. Het salaris kan variëren van 1.700 tot €2.150 per maand.  

Hoe kunt u een metaalbewerker Inhuren? 

Opzoek naar een talentvolle metaalbewerker? Doe vrijblijvend een aanvraag via onze website of neem telefonisch contact met een van onze medewerkers op. Samen met onze specialisten worden tijdens dit gesprek uw behoeften en wensen in kaart gebracht. Hierna gaan onze specialisten opzoek naar de geschikte kandidaat die past bij uw organisatie. De profielen inclusief de cv’s krijgt u binnen een paar dagen toegestuurd. U bepaalt uiteindelijk zelf wie u uitnodigt voor een gesprek en wie inhuurt. Meer weten over de werkwijze van Inhuren.com? Neem vrijblijvend contact met ons op via: 085-4881100.

Een andere optie om aan een geschikte kandidaat te komen is om zelf in uw netwerk rond te vragen. Ook kunt u een vacature plaatsen op een externe vacaturebank.  

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields