Pakketbezorger inhuren

Op zoek naar een pakketbezorger? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
Pakketbezorger

Wat is een pakketbezorger?

Een pakketbezorger zorgt ervoor dat pakketten of andere post worden opgehaald en naar het juiste adres worden gebracht. In de meeste gevallen wordt dit met een bestelbusje of personenauto gedaan, maar het kan ook voorkomen dat de pakketten met de fiets worden bezorgd. Een pakketbezorger is daarnaast verantwoordelijk voor het bepalen van de snelste route naar de bezorgadressen. Dit is een belangrijke taak omdat op deze manier zoveel mogelijk pakketten worden bezorgd in een korte tijd. Verder is een pakketbezorger veelal het visitekaartje van een bedrijf aangezien hij of zij het eerste gezicht is dat een klant ziet. Een pakketbezorger wordt ook wel koerier of postbezorger genoemd.

De taken en verantwoordelijkheden van een pakketbezorger

Een pakketbezorger kan worden ingezet voor de volgende werkzaamheden:
  • Sorteerwerkzaamheden
  • Achterlaten van een ‘niet thuis-bericht’
  • Ontvanger laten tekenen voor ontvangst
  • Bepalen van de snelste route naar de bezorgadressen
  • Afleveren op locatie van bestemming van de pakketten
  • Ophalen en verzamelen van goederen en pakketten bij consumenten of bedrijven

Welke bedrijven huren een pakketbezorger in?

Een pakketbezorger kan in principe bij ieder bedrijf aan de slag die zich specialiseert in pakketdiensten. Deze medewerker zal echter voornamelijk ingehuurd worden binnen de logistieke sector zoals bij bijvoorbeeld postorderbedrijven.

Wat is het salaris van een pakketbezorger?

Een startende pakketbezorger verdient doorgaans ongeveer €1600,00 per maand. Een ervaren pakketbezorger heeft een salaris die kan oplopen tot ongeveer €2300,00 per maand.

Hoe kunt u een pakketbezorger vinden?

Wanneer u een pakketbezorger in dienst wilt nemen, kunt u het beste contact opnemen met één van onze recruiters. Er wordt dan samen gekeken naar uw personeelsbehoefte en uw wensen omtrent het inhuren van een pakketbezorger. Vervolgens gaat de recruiter voor u op zoek naar de perfecte match. Voor meer informatie kunt u contact opnemen door middel van het aanvraagformulier of onze vaste lijn.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8.5