Een postsorteerder inhuren?

Lees op deze pagina alle informatie rondom de taken, het salaris en hoe u een postsorteerder kunt inhuren.

Offerte aanvragen
Postsorteerder inhuren

Wat is een postsorteerder?

Een postsorteerder is binnen een sorteercentrum verantwoordelijk voor het verwerken, sorteren en controleren van binnenkomende en uitgaande post. Het is o.a. belangrijk dat de post per stad en wijk wordt gesorteerd. Tegenwoordig hebben machines de overhand, maar nog steeds moet een groot gedeelte van de post met de hand worden gesorteerd. Het is een functie die een groot concentratievermogen vereist en het is belangrijk dat de medewerker nauwkeurig te werk gaat.

De taken en verantwoordelijkheden van een postsorteerder

  • Bijstellen van machines
  • Verplaatsen en tillen van post
  • Gegevens bijhouden van transporten
  • Handmatig sorteren en verwerken van post
  • Stempelen en wegen van binnenkomende post
  • Binnenkomende post in machines laten verwerken

Welke bedrijven huren een postsorteerder in?

Een postsorteerder kan aan de slag gaan bij diverse sorteer- en distributiecentra. Een welbekend sorteercentrum is natuurlijk PostNL. Verder is het ook mogelijk dat een postsorteerder aan de slag gaat bij een ander soort bedrijf die ook gebruik maakt van een postafdeling.

Wat is het salaris van een postsorteerder?

Het salaris van een postsorteerder is onder andere afhankelijk van de ervaring van de medewerker. Het startsalaris van een postsorteerder ligt rond de €1700 per maand en het salaris van een ervaren medewerker kan oplopen tot €2500 per maand.

Een postsorteerder inhuren?

Bent u op zoek naar een goede postsorteerder? Neemt u dan contact op met Inhuren.com voor een vrijblijvende aanvraag. Samen met de recruiter wordt er gekeken naar de personeelsbehoefte zodat er al binnen enkele dagen een aantal geschikte kandidaten kunnen worden voorgesteld. Voor meer informatie over onze werkwijze en mogelijkheden kunt u contact opnemen met één van de specialisten.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8.5