085 – 488 1100

Wat is een process engineer?

Bent u op zoek naar een process engineer? Lees dan op deze pagina meer over de mogelijkheden omtrent het inhuren van een process engineer.

Wat is een ‘process engineer’?

Een process engineer is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het ontwerpen en verbeteren van machines, processen en installaties binnen een bedrijf. Hij volgt het gehele proces van concept tot implementatie. Mochten er problemen ontstaan binnen de processen, dan is hij de aangewezen persoon om deze op te lossen.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Oplossen van problemen
  • Opstellen van ontwerpen
  • Opzetten van protocollen
  • Analyseren van processen
  • Ontwerpen van installaties
  • Uitbrengen van rapportages
  • Opstellen en uitwerken van verbetervoorstellen

Welke bedrijven huren een process engineer in?

De meeste werknemers worden ingehuurd door bedrijven die actief zijn in de industrie. Dit kunnen bijvoorbeeld logistieke, farmaceutische of chemiebedrijven zijn.

Wat is het salaris?

Wat een process engineer precies verdient, hangt onder andere af van de ervaring die hij heeft opgedaan en zijn leeftijd. Zo begint de werknemer vaak met een startsalaris rond de €2.700 en kan dit oplopen naar €4.500 per maand.

Hoe kunt u een process engineer vinden?

Is er binnen uw bedrijf behoefte aan een process engineer? Neem dan direct contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen. Eén van onze medewerkers zal uw wensen en personeelsbehoefte met u bespreken zodat duidelijk wordt waar u naar op zoek bent. Aan de hand daarvan kunnen wij actief op zoek gaan naar de juiste match. Wij stellen de kandidaten aan u voor aan de hand van kandidaatprofielen. Op deze manier kunt u zelf beslissen wie u het meest geschikt vindt voor de functie. De inhuur kan vervolgens direct van start gaan. Neem direct contact met ons op via: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields