085 – 488 1100

Wat is een salaris adviseur?

Op zoek naar informatie over een salaris adviseur? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de salaris adviseur en de mogelijkheden van Inhuren.com.

Wat is een ”salaris adviseur”?

Een salaris adviseur adviseert klanten en de organisatie op het gebied van salaris. Zo brengt de werknemer kansen, risico’s en ontwikkelingen in kaart. Ook controleert de salaris adviseur de salarisadministratie en is hij of zij het aanspreekpunt voor klanten. Meer weten? Neem direct contact met ons op via 085-4881100.

De taken en verantwoordelijkheden 

  • Het uitvoeren van salarisverwerkingen
  • Het management adviseren over verzekeringen, contracten en pensioenen
  • Het in kaart brengen van de risico’s en kansen op het gebied van het salarisadministratie
  • Het volgen van de ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie
  • Het adviseren, beantwoorden van vragen  en meedenken met de klanten van de organisatie

Bij welke bedrijven werken deze medewerkers?

Een salaris adviseur kan werkzaam zijn binnen veel middelmatig tot groot bedrijf aanwezig zijn. De werknemer kan zowel advies geven aan de klanten van het bedrijf als de werknemers van het bedrijf op het gebied van salaris.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Het exacte salaris is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau en ervaring van de werknemer. Het salaris kan variëren van ongeveer €3.000 tot €4.000 per maand. 

Hoe kunt u een salaris adviseur vinden?

Opzoek naar een ervaren werknemer? De specialisten van Inhuren.com zijn u graag van dienst tijdens deze zoektocht. Wanneer u telefonisch contact opneemt of een offerte via de website aanvraag kan het proces gaan beginnen. Tijdens het gesprek met een van onze werknemers worden uw wensen in kaart gebracht. Na dit gesprek gaat een van onze medewerkers opzoek naar de geschikte kandidaat voor uw organisatie. Binnen een aantal dagen krijgt u een aantal kandidaten voorgesteld met hun profielen en cv’s. U bepaalt uiteindelijk zelf wie u uitnodigt voor een gesprek en inhuurt.  

Een andere optie is om via een externe vacaturebank een vacature te plaatsen of om rond te vragen in uw eigen netwerk. Meer weten over de werkwijze van Inhuren.com? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 085-4881100 

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields