085 – 488 1100

Wat is een sales engineer?

Wat is een ”sales engineer”?

Een sales engineer adviseert over de verkoop van technische productenDaarbij maakt de medewerker ook deel uit bij het berekenen van de kosten en het creëren van technische productenMeer weten? Neem direct contact met ons op via: 085-4881100.

De taken en verantwoordelijkheden van een sales engineer

  • Is betrokken bij het ontwikkelen van technische producten
  • Het adviseren over de verkoop van technische producten
  • Het bezoeken van klanten
  • Het voorleggen van technische voorstellen
  • Het maken van planningen en begrotingen voor de technische producten

Bij welke bedrijven werken deze medewerkers?

Een medewerker kan bij verschillende soorten bedrijven werkzaam zijn. Deze bedrijven zijn meestal gericht op de elektrotechniek of werktuigbouwkunde. De medewerker werkt vaak samen met salesmanagers en accountmanagers 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?  

Het exacte salaris is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau, de organisatie en de ervaring van de werknemer. Het salaris kan variëren van ongeveer €2.645 tot €3.580 per maand. 

Waar kunt u een sales engineer vinden? 

Bent u opzoek naar een ervaren sales engineer? Inhuren.com helpt u graag bij deze zoektocht. Wanneer u een offerte hebt aangevraagd via de website, neemt een van onze medewerkers contact met u op. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen en specifieke eisen aangeven. Hierna gaan onze recruiters opzoek naar geschikte kandidaten. Binnen enkele dagen krijgt u een aantal kandidaten voorgesteld. U kunt de profielen en cv’s van de kandidaten bekijken en bepalen wie u uitnodigt voor een gesprek en uiteindelijk inhuurt. Wilt u op een andere manier aan de geschikte kandidaat vinden? Een andere optie is om een vacature te plaatsen op een externe vacaturebank of uw eigen netwerk om hulp te vragen. Meer weten over Inhuren.com? Neem vrijblijvend contact met ons op via: 085-4881100.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields