085 – 488 1100

Wat is een sitecrew?

Op zoek naar een sitecrew? Op deze pagina geven wij u wat meer informatie over bijvoorbeeld de werkzaamheden en salarissen van een sitecrew.

Wat is een ‘sitecrew’?

Een sitecrew (ook wel stagehands genoemd) is onmisbaar om een event of festival succesvol te laten verlopen. In principe is een sitecrew verantwoordelijk voor het inrichten van de gehele infrastructuur van een event. Zij zijn voor en na het event betrokken en worden vaak gezien als de rechterhand van de productie of operationele dienst. Het is de taak van deze medewerkers om een event zo goed en veilig mogelijk in te richten.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Ophangen van banners
  • Bouwen van constructies
  • Aanleggen van bekabeling
  • Op- en afbouwen van stands
  • Plaatsen van bewegwijzering
  • Uitvoeren van sjouwwerkzaamheden
  • Regelen van de gehele bevoorrading

Welke bedrijven huren een sitecrew in?

Een stagehands wordt ingehuurd door bedrijven die actief zijn in de evenementenbranche. Zo kunnen bijvoorbeeld productiebedrijven en eventbureaus een stagehands inhuren.

Wat is het salaris?

Het salaris is zeer afhankelijk van meerdere factoren. Zo spelen de ervaring, leeftijd en de precieze werkzaamheden een grote rol. Gemiddeld verdient een medewerker rond de €2.000 per maand.

Hoe kunt u een sitecrew vinden?

Bent u voor uw event ook op zoek naar een getalenteerde sitecrew? Inhuren.com helpt u graag aan geschikt personeel. Dat begint met het indienen van een vrijblijvende aanvraag bij één van onze medewerkers. Samen met u wordt besproken wat de situatie is en naar wat voor personeel u precies op zoek bent. Wanneer dit helder is gemaakt, kunnen wij op zoek naar een aantal kandidaten. Wij sturen de profielen van deze kandidaten naar u door zodat u zelf kunt beoordelen wie een geschikte match zou kunnen zijn. De inhuur kan vervolgens direct van start gaan!

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan