085 – 488 1100

Wat kost een verhuizer?

Verhuizingen zijn er in alle soorten en maten. Particulier, bedrijfsmatig, ICT verhuizingen of slechts een wasmachine die moet worden verhuisd. Wat uw verhuisvraag ook is, bekijk hieronder de kosten. Staat er geen antwoord op uw vraag, vraag uw prijs dan op via Whatsapp 0639827834.

Wat kost een verhuizer?

Wij hanteren verschillende tarieven voor diverse soorten verhuizers. Daarbij zijn er meerdere opties m.b.t. wagens, materialen, ad hoc-opdrachten én het type verhuizing die moet worden uitgevoerd.

Bekijk de kosten voor het plaatsen van een vacature om een werknemer  te vinden >>>

Wat kost een particuliere verhuizer?

Bent u voor een verhuisbedrijf op zoek naar een particuliere werknemer? Voor een particuliere verhuizer (met VCA) vragen wij een vast tarief per uur van €27,50, exclusief 21% btw en eventuele reiskosten. Dit is enkel en alleen de werknemer zelf. Heeft u een klus in een woning of moet er iets worden verhuisd, dan zal u altijd minimaal twee particuliere verhuizers moeten inhuren.

Wat kost het verhuizen van een wasmachine?

Heeft u een wasmachine die een trap opgetild moet worden? Of moet de wasmachine naar een andere locatie worden verhuisd, en heeft u hier zelf geen middelen voor? Dan kunt u hiervoor twee particuliere werknemers inhuren. Voor het verhuizen van een wasmachine vragen wij altijd een vaste prijs. Die prijs is onder andere afhankelijk van de locatie, het transport en de omstandigheden van de woning. Is er een lift of moet het vanaf drie hoog met een trap naar beneden? Voor de kosten van het verhuizen van een wasmachine kunt u het beste even op de betreffende informatiepagina kijken.

Wat kost het verhuizen van een bankstel?

Voor het verhuizen van een bankstel geldt hetzelfde als voor het verhuizen van een wasmachine (lees hierboven meer). Wij hebben hiervoor een aparte pagina waar alle informatie te vinden is.

Wat kost een projectverhuizer?

Een projectverhuizer kost €25,00 per uur exclusief 21% btw. Voor verhuisbedrijven geldt dat er één projectverhuizer per keer kan worden ingehuurd. Heeft u echter een losse opdracht en moet bijvoorbeeld uw kantoor worden verhuisd? Dan zetten wij altijd minimaal twee projectverhuizers in, anders kunnen wij vanuit veiligheidsoogpunt de opdracht helaas niet aannemen.

Wat kost een bedrijfsverhuizing?

Een bedrijfsverhuizing kunnen wij volledig voor u uitvoeren. Wij beschikken over transport, materialen en ervaren bedrijfsverhuizers. U moet ongeveer rekening houden met een tarief van €37,50 per uur exclusief 21% btw voor het uitvoeren van een bedrijfsverhuizing. Bij een complete verhuizing zetten wij minimaal drie projectverhuizers in voor tenminste drie uur per persoon.

Wat kost een particuliere verhuizing?

Voor het laten uitvoeren van een particuliere verhuizing kunt u het beste kijken naar de betreffende informatiepagina: verhuizers inhuren. Daar vindt u alles wat u wilt weten over het uitbesteden van een particuliere verhuizing.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.