085 – 488 1100

Decorbouwers

Wat zijn ‘decorbouwers’?

Decorbouwers zijn verantwoordelijk voor het op- en afbouwen van decors. Vaak gaat het over decors voor een film- of theaterproductie, maar het kan ook over decors voor opera’s en musicals gaan. In sommige gevallen kan een medewerker ook worden ingezet voor het ontwerpen van decors. Het is belangrijk dat de medewerker fysiek sterk is en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. De decors namelijk op een veilige manier worden opgebouwd om ongelukken te voorkomen. Wilt u decorbouwers inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Aanleggen van vloeren
  • Ontwerpen van decors
  • Bouwen van constructies
  • Op- en afbouwen van decors
  • Projectinrichting en -uitvoering
  • Uitvoeren van sjouwwerkzaamheden
  • Uitvoeren van herstelwerkzaamheden

Welke bedrijven huren decorbouwers in?

Decorbouwers zijn werkzaam bij bedrijven die zich bezighouden met televisie en theater. Zo kunnen zij worden ingehuurd door producenten, regisseurs of eventbureaus.

Wat is het salaris van decorbouwers?

Het salaris de medewerker is afhankelijk van onder andere de leeftijd en ervaring van de medewerkers. Over het algemeen kan uitgegaan worden van een salaris tussen €2000 en €2500 per maand.

Hoe kunt u decorbouwers vinden?

Het inhuren van decorbouwers begint met het indienen van een vrijblijvende aanvraag bij één van de medewerkers van Inhuren.com. In een persoonlijk gesprek worden uw wensen besproken en de precieze personeelsbehoefte. Wanneer dit duidelijk is gemaakt, kunnen wij effectief op zoek naar een aantal potentiële kandidaten. U kunt zelf kiezen met wie u de samenwerking aangaat aan de hand van gedetailleerde kandidatenprofielen. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan