WordPress developer inhuren

Bent u op zoek naar een WordPress developer die ondersteuning biedt bij het maken en aanpassen van websites en blogs? Bekijk hier de mogelijkheden die Inhuren.com aan u biedt.

Offerte aanvragen

Wat is een WordPress developer?

WordPress is een open source website platform waarmee je websites en blogs kan maken. Het is dan ook verreweg het meest gebruikte website systeem. Tegenwoordig besluiten steeds meer bedrijven om hun website te bouwen in WordPress. Het voordeel van WordPress is dat iedereen ermee kan werken. Er is dan ook geen kennis van ontwikkeltalen zoals CSS, PHP of Javascript voor nodig. Daarentegen kan het veel tijd kosten om moeiteloos overweg te kunnen in WordPress. Dit komt door de vele functionaliteiten die WordPress biedt. Om moeiteloos een website of platform te bouwen in WordPress kan het verstandig zijn hiervoor een WordPress developer in te huren.

Wanneer kunt u een WordPress developer inhuren?

Inhuren.com kan slechts in een aantal gevallen WordPress developers inzetten bij uw organisatie. Dit komt omdat de vraag naar WordPress developers in de laatste jaren enorm is toegenomen. De meeste bedrijven hebben problemen met het WordPress thema waarmee wordt gewerkt. In dat soort gevallen is er slechts een aantal uur een WordPress developer nodig. In die gevallen kan Inhuren.com uw organisatie NIET helpen. Wij kunnen alleen tegen de volgende voorwaarden een WordPress developer inzetten:

  • U verwacht de developer over een periode van twee maanden minimaal 160 uur nodig te hebben.
  • U zoekt een WordPress developer vanaf 16 uur per week voor de langere termijn.

Zoekt u voor slechts een klein aantal werkzaamheden een WordPress developer? Vraag dan informatie aan bij uw lokale webbouwer.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Wat kunt u van onze WordPress developers verwachten?

Zoekt u een WordPress developer? Dan kan Inhuren.com u daarbij ondersteunen. Wij hebben gespecialiseerde recruiters die zich de hele dag richten op het vinden van WordPress developers. Bij interesse ontvangt u van mijn collega’s een voorstel met daarin onze tariefstelling en voorwaarden. Bij akkoord gaan wij u direct voorstellen aan geschikte WordPress developers.

De voordelen op een rij:

 ✓ Uitgebreide kennis van WordPress
 ✓ Korte inwerkperiode
 ✓ Eventuele kennis PHP/Javascript (in overleg)
 ✓ Op korte termijn voorgesteld