Ziekenhuismedewerker inhuren

Ziekenhuizen in Nederland zijn grote instanties waar minimaal 500 tot 2000 mensen werkzaam zijn. Bij het draaiende houden van een ziekenhuis komt erg veel kijken. Op personeelsgebied is het belangrijk dat de planningen, roosters en de verschillende shifts van facilitair personeel strak geregeld zijn.

Offerte aanvragen

Ziekenhuismedewerker inhuren

Ziekenhuizen in Nederland zijn grote instanties waar minimaal 500 tot 2000 mensen werkzaam zijn. Bij het draaiende houden van een ziekenhuis komt erg veel kijken. Op personeelsgebied is het belangrijk dat de planningen, roosters en de verschillende shifts van facilitair personeel strak geregeld zijn. Ieder ziekenhuis werkt met een flexibele schil. Dat is het gedeelte van het totale aantal werknemers dat op flexibele basis wordt ingehuurd. De flexibele schil bij een ziekenhuis kan onder andere bestaan uit artsen en specialisten die worden ingehuurd, verpleegkundigen, facilitair personeel en office medewerkers.

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Personeel Inhuren is gericht op het flexibel invullen van vacatures binnen de flexibele schil van een ziekenhuis. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van medische specialisten, verpleegkundigen, facilitair medewerkers en office personeel in en rond ziekenhuizen.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Poolmanagement

Ziekenhuizen staan bekend om de afwisselende tijden waarin er moet worden gewerkt. Deze afwisselende tijden vragen om veel flexibiliteit van het personeel en de tussenpersoon/uitzendbureau (Personeel Inhuren). Door middel van een strak georganiseerde pool van flexibel personeel kunnen wij voorzien in de afwisselende vraag naar personeel.