Ziekenhuispersoneel inhuren

Komt u op verschillende afdelingen in het ziekenhuis personeel tekort? Wij helpen u graag om die vacatures zo snel mogelijk met de beste kandidaten in te vullen. 

Offerte aanvragen

Waaruit bestaat ziekenhuispersoneel?

In ziekenhuizen werken er ontzettend veel medewerkers met verschillende functies. Vaak tussen de 500 en 2000 mensen per ziekenhuis. Denk aan artsen, administratief medewerkers, receptionistes, verpleegkundigen, medisch specialisten, horecamedewerkers en facilitair medewerkers. Een groot deel van deze medewerkers werken in verschillende diensten. Logisch, aangezien patiënten dag- en nacht verzorging nodig hebben.

Wat kunt u verwachten?

Binnen een ziekenhuis zijn er enorm veel vacatures om in te vullen. Inhuren.com helpt u bij het vervullen van die vacatures, op de medische vacatures, zoals artsen en anesthesisten, na.  Waar uw zorginstelling gespecialiseerd is in het invullen medische vacatures, zijn wij gespecialiseerd in horeca personeel, office medewerkers en medewerkers in de logistiek. Denk aan medewerkers die facilitaire en administratieve werkzaamheden uitvoeren of sterke mannen die u helpen bij interne verhuizingen.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

De voordelen voor u

Werving en selectie van diverse vacatures uitbesteden aan één partij
Verloning en deel van de administratie nemen wij uit handen
Ervaren kandidaten met affiniteit in de zorg
Zowel vast als flexibel personeel
U loopt geen werkgeversrisico

Flexibel ziekenhuispersoneel op iedere afdeling

De verschillende afdelingen binnen een ziekenhuis vragen om verschillend gespecialiseerd personeel. Echter is het niet altijd makkelijk om flexibel personeel te vinden. Wij helpen u bij het vinden van zowel vast als tijdelijk personeel. Onze kandidaten zijn klantvriendelijk en hebben ervaring in zijn of haar vakgebied. Dit betekent dat zij beschikken over voldoende ervaring, de juiste diploma’s en certificaten om de optimale service te bieden.