085 – 488 1100

Zzp Kabelgootmonteur

De beschikbare opdrachten voor ZZP kabelgootmonteur

Inhuren.com bemiddelt kabelgootmonteur voor verschillende projecten en vacatures. Zo werkt Inhuren.com voor grote projectinstellingen en aannemers. Voor al deze opdrachtgevers zorgt Inhuren.com ervoor dat de juiste professionals worden ingezet. Dit betreft projecten op projectbasis maar ook voor de langere termijn.

Beschikbare projecten voor zzp kabelgootmonteur

De beschikbare projecten of vacatures voor kabelgootmonteur variëren van locatie en industrie. Een kabelgootmonteur verricht werkzaamheden zoals:

  • Het aanleggen van diverse (elektronische) installaties zoals wand- en kabelgoten, kabel- en draadtrekken
  • Het bieden van ondersteuning bij het aanleggen van diverse installaties zoals wand- en kabelgoten, kabel- en draadtrekken
  • Het afmonteren van diverse eindgebruikers zoals schakelaars
  • Het installeren van inbraakbeveiliging, camerabeveiliging of brandmelders met de bijbehorende kabels en draden.

Wat betreft locaties heeft Inhuren.com door heel Nederland werk. Je kan als kabelgootmonteur via Inhuren.com aan de slag op een locatie of project daar waar jij nodig bent.

Wat zijn de vereisten om als zzp kabelgootmonteur in aanmerking te komen?

Je bent als kabelgootmonteur meestal werkzaam op locatie, hierdoor kan het zijn dat je veel moet reizen. Als kabelgootmonteur is het belangrijk dat je over de volgende kennis/certificaten beschikt:

  • VCA certificaat
  • MBO werk- en denkniveau 3 of 4 van een relevante opleiding in de techniek
  • Ervaring en affiniteit met techniek en als kabelgootmonteur
  • Je bezit een rijbewijs B en auto om naar de klussen heen te gaan
  • Je bent verzekerd
  • Je bent fulltime beschikbaar

Tarieven en facturatie

Het tarief dat wij bieden voor een kabelgootmonteur is helemaal afhankelijk van de opdracht waar wij jou gaan inzetten. Dit varieert enorm, omdat dit per project afhangt.

Om meer te weten te komen over de tarieven die jij kan factureren is het verstandig contact op te nemen met een accountmanager van Inhuren.com.

Benieuwd?

Schrijf je direct in op ons platform en vul zoveel mogelijk informatie aan over jezelf. Via jouw account op het platform van Inhuren.com kan je wekelijks gemakkelijk jouw gewerkte uren en facturatie doorgeven. Wij hanteren een standaard betaaltermijn van 14 dagen na de factuurdatum. Een accountmanager van Inhuren.com neemt binnen vijf werkdagen na inschrijven contact met jou op.

Aanmelden als zzp'er:

"*" indicates required fields