Zzp opdrachten voor koeriers!


Offerte aanvragen

Freelance / Zzp opdrachten voor koeriers

Inhuren.com bemiddelt personeel voor verschillende projecten en vacatures voor koeriers in Nederland. Zo werkt Inhuren.com voor diverse koeriersbedrijven. Voor al deze opdrachtgevers zorgt Inhuren.com ervoor dat de juiste bezorgers worden ingezet, op de verschillende projecten. Tot de medewerkers behoort een groot aantal zelfstandige professionals met meerdere jaren werkervaring als koerier. Met de opkomst van E-commerce is het aantal bezorgde pakketten fors toegenomen en dus ook de vraag naar koeriers.

De beschikbare opdrachten voor koeriers

De beschikbare projecten variëren van locatie en industrie. Wat betreft locaties heeft Inhuren.com door heel Nederland werk. Wanneer wij spreken over opdrachten dan bedoelen wij voornamelijk lange termijn projecten (3 tot 18 maanden). Je kan via Inhuren.com aan de slag op de volgende projecten:

  • Grote koeriersbedrijven
  • Postorderbedrijven
  • Transportbedrijven
  • Bedrijven in de logistiek

Wat zijn de vereisten om als zzp koerier in aanmerking te komen?

Om als zelfstandige in aanmerking te komen dien je te voldoen aan een aantal belangrijke criteria.

  • Je beschikt over een rijbewijs en auto om naar de klussen te gaan;
  • Je beschikt over een VCA certificaat;
  • Je beschikt over een KVK inschrijving;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent verzekerd.

Tarieven en facturatie

Het tarief dat wij bieden aan een koerier is helemaal afhankelijk van de opdracht waar wij jou gaan inzetten. Zo zijn er bij sommige opdrachten grote verschillen in verantwoordelijkheden en ligt er qua tarieven daardoor een verschil. Om meer te weten te komen over de tarieven die jij kan factureren is het verstandig contact op te nemen met een accountmanager van Inhuren.com.

Benieuwd?

Bel naar één van onze collega’s of schrijf je direct in op het platform van Inhuren.com en vul zoveel mogelijk gegevens in. Via jouw account op het platform van Inhuren.com kan je wekelijks gemakkelijk jouw gewerkte uren en facturatie doorgeven. Wij hanteren een standaard betaaltermijn van 14 dagen na de factuurdatum. Jij hebt als zzp’er via Inhuren.com geen omkijken naar facturatie en administratie. Hierdoor kan jij je volledig focussen op je werkzaamheden bij onze opdrachtgevers. Een accountmanager van Inhuren.com neemt binnen vijf werkdagen na inschrijven contact met jou op.

Meer te weten komen over het werken als zzp-er? Bekijk dan de website van ZZP Daily.


Offerte aanvragen

Aanmelden als zzp’er:

"*" indicates required fields