085 – 488 1100

Zzp opdrachten in de logistiek

Zzp opdrachten in de logistiek

Per week zien we het aantal aanvragen van bedrijven in de logistiek groeien. Daarom hebben wij een nieuw concept bedacht voor zelfstandigen. Namelijk een compleet overzicht met alle actuele zzp opdrachten in de logistiek door heel Nederland. Jij als zzp’er kunt jezelf inplannen op opdrachten die aansluiten bij jouw diensten.

Zzp vrachtwagenchauffeur opdrachten

Als zzp vrachtwagenchauffeur word je ingezet bij een van onze logistieke bedrijven die voor korte- en lange periodes extra vrachtwagenchauffeurs nodig hebben. Of je nu in bezit bent van je eigen vrachtwagen of niet, in beide gevallen hebben we diverse opdrachten voor je liggen.

Zzp verhuizer opdrachten

Ben jij een zzp verhuizer met ruime ervaring in de verhuiswereld? In dat geval kunnen wij elkaar (hoogstwaarschijnlijk) van dienst zijn. Met regelmaat hebben wij uitdagende zzp verhuizer opdrachten door heel Nederland. Neem vrijblijvend contact, zodat we alle mogelijkheden met je kunnen bespreken.

Zzp koerier opdrachten

Door heel Nederland staan er bij ons geregeld zzp koerier opdrachten open. Bezit jij over een eigen werkbus of ben je bereid om in het bedrijfsbusje te rijden van de klant én kun je op korte termijn aan de slag voor een van onze zzp koerier opdrachten? Wij gaan graag met je in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Andere zzp opdrachten in de logistiek

Over het algemeen hebben wij veel van de volgende zzp opdrachten liggen:

  • Koerier
  • Sjouwer
  • Voorman
  • Chauffeur
  • Magazijnmedewerker

Interesse in de opdrachten per functie? Neem dan direct contact op met Inhuren.com en wordt één van onze voornaamste zzp’ers in de logistiek!

De tarieven

Kom jij in aanmerking voor één of meerdere zzp opdrachten in de logistiek? Dan krijg jij van jouw contactpersoon binnen Inhuren.com een tarief voorgesteld. De tarieven variëren per functie of opdracht. Zo hanteren wij vaste tarieven voor zzp verhuizers, zzp chauffeurs, zzp vrachtwagenchauffeurs, zzp koeriers, zzp magazijnmedewerkers en ga zo maar door.

Facturatie en uren afhandeling

Per opdracht krijg jij een schatting van het aantal te werken uren. Daarnaast kan jij al je gewerkte uren, reiskosten en een gedeelte van je reistijd declareren. Facturatie en administratie verloopt via Inhuren.com. Hier heb jij als zzp’er geen omkijken naar. Hierdoor kan jij je volledig focussen op je werkzaamheden bij onze opdrachtgevers. Je bent minimale tijd kwijt aan administratie en urenverwerking.

Interesse in een zzp opdracht?

Heb jij na het lezen van bovenstaande informatie interesse in een persoonlijk gesprek over een zzp opdracht in de logistiek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden als zzp'er:

"*" indicates required fields