085 – 488 1100

Zzp Servicemonteur

Freelance/ Zzp opdrachten voor servicemonteurs

Als zzp servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van machines, apparaten en installaties. Inhuren.com heeft projecten en opdrachten beschikbaar voor servicemonteurs in verschillende industrieën zoals de elektrotechniek, de installatietechniek, de koeltechniek, en de meet- en regeltechniek. Dit zijn projecten en opdrachten bij kleine mkb bedrijven tot de grootste bouwbedrijven van Nederland.

De beschikbare opdrachten voor zzp servicemonteurs

Ben jij een zzp servicemonteur en ben jij nog op zoek naar extra werk? Dan kan je aan de slag via Inhuren.com. Je komt onder contract te staan bij Inhuren.com. Wij zorgen voor de juiste projecten, de administratie en wekelijkse betaling van jouw facturen. Wij hebben werk beschikbaar voor servicemonteurs in de hierboven genoemde industrieën.

Wat zijn de vereisten om als zelfstandig servicemonteur in aanmerking te komen?

Om op de projecten van Inhuren.com aan de slag te gaan als zzp servicemonteur, dien je te voldoen aan de volgende criteria.

  • Je beschikt over een rijbewijs en auto om naar de klussen te gaan;
  • Je beschikt over een NEN certificering;
  • Je beschikt over een VCA certificaat;
  • Je beschikt over eigen gereedschap.
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent verzekerd.

Tarieven en facturatie

Tarieven, reiskosten en voorwaarden hangen volledig af van het type werk, het project, de industrie en de duur van het project. Om meer te weten te komen over wat jij per uur kan factureren, wat de betalingstermijnen zijn en de mogelijkheden, kan je contact opnemen met één van onze accountmanagers.

Benieuwd naar zzp servicemonteur projecten?

Schrijf je direct in op ons platform en vul zoveel mogelijk informatie aan over jezelf. Een accountmanager van Inhuren.com neemt binnen vijf werkdagen contact met jou op.

Aanmelden als zzp'er:

"*" indicates required fields