085 – 488 1100

Zzp Uitvoerder

Ben jij een zelfstandige uitvoerder en geïnteresseerd in zzp opdrachten? Kijk dan snel verder voor de mogelijkheden om als zelfstandige op zzp basis aan de slag te gaan als uitvoerder op de projecten of vacatures van Inhuren.com.

 

Zzp uitvoerder opdrachten

Ben jij een uitvoerder, beschik je over een inschrijving bij de KvK en beschik je over de juiste diploma’s en certificeringen? Bekijk dan de mogelijkheden die wij bieden bij het bemiddelen van zzp uitvoerder.

Inhuren.com bemiddelt uitvoerders voor verschillende projecten en vacatures. Zo werkt Inhuren.com voor verschillende aannemersbedrijven en projectinstellingen Voor al deze opdrachtgevers zorgt Inhuren.com ervoor dat de juiste professionals worden ingezet. Dit betreft projecten op projectbasis maar ook voor de langere termijn.

De beschikbare opdrachten voor zzp uitvoerder

De beschikbare projecten variëren van locatie en industrie. Een uitvoerder is vaak werkzaam in de woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie- en verduurzamingsprojecten, maar ook in familiaire organisaties.

Wat betreft locaties heeft Inhuren.com door heel Nederland werk. Je kan als uitvoerder via Inhuren.com aan de slag op een locatie of project daar waar jij nodig bent.

Wat zijn de vereisten om als zzp uitvoerder in aanmerking te komen?

Een uitvoerder is degene die leiding en sturing kan geven aan de medewerkers op de locatie waar je werkzaam bent. Je bent als uitvoerder verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot realisatie van een project of opdracht. Hierbij zorg je als uitvoerder dat de kwaliteitseisen, veiligheidseisen, planning en werkbegroting gerealiseerd worden. Als uitvoerder ben je het aanspreekpunt van je team en neem je deel aan allerlei vergaderingen en overleg.

Als uitvoerder is het belangrijk dat je over de volgende kennis/certificaten beschikt:

  • Bouwkundig MBO werk- en denkniveau 3 of 4 of  een opleiding gevolgd in de civiele techniek
  • Ervaring als uitvoerder
  • VCA-certificaat
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je bezit een rijbewijs B en auto om naar de klussen heen te gaan
  • Je bent verzekerd

Tarieven en facturatie

Het tarief dat wij bieden voor een uitvoerder is helemaal afhankelijk van de opdracht waar wij jou gaan inzetten. Dit varieert enorm, omdat dit per project afhangt.

Om meer te weten te komen over de tarieven die jij kan factureren is het verstandig contact op te nemen met een accountmanager van Inhuren.com.

Benieuwd?

Schrijf je direct in op ons platform en vul zoveel mogelijk informatie aan over jezelf. Via jouw account op het platform van Inhuren.com kan je wekelijks gemakkelijk jouw gewerkte uren en facturatie doorgeven. Wij hanteren een standaard betaaltermijn van 14 dagen na de factuurdatum. Een accountmanager van Inhuren.com neemt binnen vijf werkdagen na inschrijven contact met jou op.

Aanmelden als zzp'er:

"*" indicates required fields